Deze website maakt gebruik van cookies. Als u hiermee akkoord gaat, klikt u op "sluit".

newsflash

Start van het schooljaar

Beste ouders,

Op 30 juni hebben we na een lange periode van diverse aanpassingen het schooljaar kunnen afsluiten met alle kinderen aanwezig op school.

Aanstaande dinsdag 1 september start het nieuwe schooljaar. Zoals u in de media heeft kunnen volgen doen we dat in “code geel”.

Lees meer...

Communicatie 29 mei

Hierbij vindt u meer info omtrent de heropstart van de school.

 

Lees meer...

Communicatie 26 mei

De afgelopen dagen ontvingen we het ene persbericht na het andere omtrent de heropening van de kleuterscholen en de andere leerjaren in het lager onderwijs. U zult deze ongetwijfeld ook gelezen hebben.

Lees meer...

Communicatie heropstart lessen

Beste ouders,

Verleden week beloofden we u dat we vandaag meer uitleg zouden geven omtrent de herstart van de lessen.

Lees meer...

Communicatie 27 april

Zoals u ondertussen van ons gewend bent, willen we u na elke officiële aankondiging betreffende het onderwijs in de media ook steeds via deze weg op de hoogte houden.

Lees meer...

Hamont-Achel, 28 augustus 2020

Beste ouders,

Op 30 juni hebben we na een lange periode van diverse aanpassingen het schooljaar kunnen afsluiten met alle kinderen aanwezig op school.

Aanstaande dinsdag 1 september start het nieuwe schooljaar. Zoals u in de media heeft kunnen volgen doen we dat in “code geel”. Hierin houden we rekening met het feit dat het Coronavirus nog steeds niet verdwenen is. De scholen kregen van de overheid de nodige richtlijnen en draaiboeken. Deze worden omgezet in lokale maatregelen die ervoor moeten zorgen dat de veiligheid van leerlingen en personeel gegarandeerd blijft. Elke school is anders en daardoor kunnen de maatregelen, afhankelijk van de locatie, mogelijk licht verschillen. De scholen zelf zullen u op de hoogte brengen van de maatregelen die door hen genomen worden.

Ook Stad Hamont-Achel neemt maatregelen om besmettingsgevaar te minimaliseren.
“Het dragen van een mondmasker in de schoolomgeving is verplicht vanaf de eerste schooldag en dit voor iedereen ouder dan 12 jaar. Dat betekent dat zowel ouders als grootouders die hun kroost afzetten een mondmasker moeten dragen, alsook kinderen ouder dan 12 die naar school gaan. Om iedereen te herinneren aan deze mondmaskerplicht wordt de nodige signalisatie aangebracht.” Zo lezen we op de website van Stad Hamont-Achel.

Tenslotte wil ik alle kinderen en alle ouders namens het directiecollege een vlotte start van het schooljaar toewensen.

 

Vriendelijke groeten,

Bart Weltens
coördinerend directeur