Deze website maakt gebruik van cookies. Als u hiermee akkoord gaat, klikt u op "sluit".

newsflash

Start van het schooljaar

Beste ouders,

Op 30 juni hebben we na een lange periode van diverse aanpassingen het schooljaar kunnen afsluiten met alle kinderen aanwezig op school.

Aanstaande dinsdag 1 september start het nieuwe schooljaar. Zoals u in de media heeft kunnen volgen doen we dat in “code geel”.

Lees meer...

Communicatie 29 mei

Hierbij vindt u meer info omtrent de heropstart van de school.

 

Lees meer...

Communicatie 26 mei

De afgelopen dagen ontvingen we het ene persbericht na het andere omtrent de heropening van de kleuterscholen en de andere leerjaren in het lager onderwijs. U zult deze ongetwijfeld ook gelezen hebben.

Lees meer...

Communicatie heropstart lessen

Beste ouders,

Verleden week beloofden we u dat we vandaag meer uitleg zouden geven omtrent de herstart van de lessen.

Lees meer...

Communicatie 27 april

Zoals u ondertussen van ons gewend bent, willen we u na elke officiële aankondiging betreffende het onderwijs in de media ook steeds via deze weg op de hoogte houden.

Lees meer...

Hamont-Achel, 29 mei 2020

Beste ouders,

Zoals u met ons hebt kunnen volgen in de media is er nu eindelijk nieuws omtrent de heropstart van de kleuter- en lagere scholen. Het kleuteronderwijs zal terug starten op dinsdag 2 juni 2020 terwijl de lagere scholen hun werking op de klasvloer terug opnemen op vrijdag 5 juni 2020.

Onze leerkrachtenteams en directies zijn al dagen in de weer om een goede opstart mogelijk te maken, daarbij steeds rekening houdend met de richtlijnen die we van hogerhand mee krijgen en met de veiligheid van leerlingen en het personeel als uitgangspunt.

Vermits elke school anders is, zullen er verschillen zijn. Daarom zal elke school u in de loop van de dag informeren over de concrete opstart en de daarbij horende afspraken.

 

Vriendelijke groeten,

Bart Weltens