Deze website maakt gebruik van cookies. Als u hiermee akkoord gaat, klikt u op "sluit".

newsflash

Communicatie 29 mei

Hierbij vindt u meer info omtrent de heropstart van de school.

 

Lees meer...

Communicatie 26 mei

De afgelopen dagen ontvingen we het ene persbericht na het andere omtrent de heropening van de kleuterscholen en de andere leerjaren in het lager onderwijs. U zult deze ongetwijfeld ook gelezen hebben.

Lees meer...

Communicatie heropstart lessen

Beste ouders,

Verleden week beloofden we u dat we vandaag meer uitleg zouden geven omtrent de herstart van de lessen.

Lees meer...

Communicatie 27 april

Zoals u ondertussen van ons gewend bent, willen we u na elke officiële aankondiging betreffende het onderwijs in de media ook steeds via deze weg op de hoogte houden.

Lees meer...

Wat na de paasvakantie?

Graag willen we u als ouders via deze weg op de hoogte brengen van de preteachingmaatregelen en de noodopvang na de paasvakantie.

Lees meer...

Hamont-Achel, 26 maart 2020

Beste ouders,

 

We zijn nu bijna 2 weken ver in deze erg vreemde situatie. De lessen zijn geschorst en de scholen voorzien noodopvang voor de kinderen van ouders die tewerkgesteld zijn in cruciale sectoren. We willen u als ouders in de eerste plaats bedanken dat u zich ook strikt aan deze richtlijnen houdt en hierdoor de druk op de scholen niet onnodig verhoogt.

Onze leerkrachten doen hun best om via al dan niet digitale weg de nodige alternatieve vormen van leren aan te bieden. Ook merken we dat de meeste gezinnen hier actief mee aan de slag gaan. Dat vinden we enorm belangrijk.

De paasvakantie staat voor de deur. Hier houdt het coronavirus echter geen rekening mee. De overheid besliste om ook tijdens de paasvakantie noodopvang te voorzien voor de kinderen van ouders die dat echt nodig hebben. Deze noodopvang wordt georganiseerd door de Stad Hamont-Achel via hun opvanginitiatief “IBO De Pagadder”.
Let wel dat je kind op voorhand ingeschreven moet zijn hiervoor. Neem daartoe nu al initiatief als dat nog niet in orde zou zijn. U kan een mail sturen naar ibodepagadder@hamont-achel.be. Zij zorgen dan voor de nodige documenten en administratieve handelingen.

U kan ook alles nalezen op de website van De Pagadder (https://www.hamont-achel.be/ibodepagadder).

Ik wens u namens het directieteam te danken voor het vertrouwen dat u in onze scholen stelt, ook in deze moeilijke tijden.

Hou u goed!

 

Vriendelijke groeten,

Bart Weltens
coördinerend directeur