Deze website maakt gebruik van cookies. Als u hiermee akkoord gaat, klikt u op "sluit".

newsflash

maatregelen Coronavirus

 

N.a.v. de uitbraak van het Coronavirus COVID-19 en de reële kans dat het virus ook België zal bereiken, willen we u melden dat de scholen op dit moment niet overgaan tot sluiting. De scholen blijven dus gewoon open. We nemen wel enkele maatregelen.

 

Lees meer...

Aanvragen van verlofstelsels

 

Sinds de krokusvakantie kan een personeelslid van vzw KBHA een eventueel verlofstelsel enkel nog maar online aanvragen of aanmelden bij het schoolbestuur.

 

Lees meer...

Personeelsdatabank

 

Sinds de start van schooljaar 2018-2019 werken de scholen van vzw KBHA met een personeelsdatabank.

 

Lees meer...

Sinds de start van schooljaar 2018-2019 werken de scholen van vzw KBHA met een personeelsdatabank.

Tijdelijke leerkrachten kunnen hun sollicitatie voor de scholen hierin kenbaar maken. Bovendien wordt dan van hen verwacht dat ze zelf hun werkstatus bij houden in de personeelsdatabank. Zo kunnen directies gericht zoeken naar de geschikt en bovendien vrije kandidaat.

De kandidaten kunnen zich via www.personeelsdatabank.be aanmelden voor een account. Dat account is gratis. Het enige wat vzw KBHA vraagt is dat men zich engageert om de werkstatus zo up-to-date mogelijk te houden.

De directies van de scholen gaan steeds eerst in de databank kijken bij het zoeken van een geschikte kandidaat. Het werken met deze databank zorg ervoor dat men gericht kan kijken en dat men met zo weinig mogelijk contacten een vervanger vindt.

Voor meer info contacteer Bart Weltens (bart.weltens @ kbha.be)